Privacy en disclaimer

Persoonsgegevens (naam, mailadres en woonland) die u via het abonneerformulier van deze website doorgeeft, worden alleen gebruikt om uw abonnement te administreren en u berichten te sturen over het magazine de kleine K. Als u deze gegevens wilt inzien, wijzigen of wissen neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Als u zich in persoon abonneert op het tijdschrift de kleine K (bijvoorbeeld op een markt) krijgt u daarvan bericht per mail toegestuurd. Bij online aanmelding via de pagina op onze website maken wij gebruik van double opt-in. Dat betekent dat u per mail een link toegestuurd krijgt, waarop u klikken moet om te bevestigen.

U wordt alleen abonnee op de twee bovengenoemde manieren: in persoon of online. Als u bij ons boeken koopt of op andere manieren contact met ons heeft, wordt u niet automatisch op de abonneelijst gezet.

Persoonsgegevens (naam, adres en mailadres) die u doorgeeft als u vriend wilt worden, worden alleen gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vriendenbijdrage. Als u deze gegevens wilt inzien, wijzigen of wissen neemt u contact met ons op.

Deze website gebruikt geen cookies.

Persoonsgegevens die mogelijk op onze Facebook fanpagina vermeld worden of door Facebook beschikbaar gesteld, worden niet door ons verwerkt of opgeslagen. Voor het privacybeleid van Facebook klikt u hier.

Het werken met bepaalde keramische grondstoffen en technieken brengt risico’s met zich mee. Stelt u zich daaromtrent tevoren goed op de hoogte. De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kan de eigenaar ervan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid ervan. Dat kan evenmin met betrekking tot links van deze website naar andere websites.

Voor het gebruik van materiaal van derden op deze website waar eventueel auteursrecht op rust is toestemming aan de rechthebbenden gevraagd, voorzover bekend. Mocht u materiaal aantreffen waarop u rechten denkt te kunnen doen gelden, neem dan even contact op.