de kleine K

het onafhankelijke digitale keramiekmagazine

YouTubeiconfullcolor1
FBfLogoblue100

Privacy en disclaimer

Persoonsgegevens (Naam, adres en mailadres) die bezoekers via het contactformulier van deze website doorgeven, worden alleen gebruikt om uw abonnement te administreren en berichten te sturen over het magazine de kleine K. Zij worden niet aan derden verstrekt.

Cookies worden bij het bezoek aan deze website geplaatst om via Google Analytics te kunnen zien hoe de website gebruikt wordt. Kijk voor meer informatie op de website van Google Analytics. Daarnaast veroorzaakt het klikken op het Facebook- of Youtube-icoon ook een cookie. Op de websites van Facebook en Youtube kunt u lezen wat hun privacybeleid dienaangaande is.

Het werken met bepaalde keramische grondstoffen en technieken brengt risico’s met zich mee. Stelt u zich daaromtrent tevoren goed op de hoogte. De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kan de eigenaar ervan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid ervan. Dat kan evenmin met betrekking tot links van deze website naar andere websites.

Voor het gebruik van materiaal van derden op deze website waar eventueel auteursrecht op rust is toestemming aan de rechthebbenden gevraagd, voorzover bekend. Mocht u materiaal aantreffen waarop u rechten denkt te kunnen doen gelden, neem dan even contact op.